ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions

Νέα της Εταιρίας

Νέα του Πολιτισμού
[22.11.06]

Νέα Πολυμεσική Συσκευή Ξενάγησης 'Orpheo Neo'



Η Radiant παρουσίασε στην ελληνική αγορά τη Συσκευή ‘Orpheo Neo’. Η νέα Συσκευή αποτελεί μία καινοτομία στο χώρο των ξεναγήσεων, μιας και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει ξεναγήσεις πολυμεσικού τύπου, με προβολή εικόνας, βίντεο, κειμένου, και ήχου, σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, πόλεις, αλλά και ολόκληρες περιοχές. Το Orpheo Neo είναι φορητό, ελαφρύ, και διαθέτει ευκρινή οθόνη αφής 4 ιντσών. Επίσης, μπορεί να κρεμαστεί στο χέρι ή το λαιμό του επισκέπτη.
Επιπλέον, η Συσκευή διαθέτει σύστημα προσδιορισμού θέσης (τεχνολογία GPS), δέκτη υπέρυθρων ακτινών (IR) και ραδιοφωνικού σήματος (RF), και χωρητικότητα μνήμης έως 4 GB.
Το Orpheo Neo μπορεί να φορτιστεί σε μία κεντρική μονάδα φόρτισης/διαχείρισης συσκευών, χωρητικότητας 10 θέσεων. Επιπλέον, για μεμονωμένους επισκέπτες, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της αυτονομίας της Συσκευής, με τη χρήση μπαταριών ΑΑ.
Η εταιρία μας φιλοδοξεί να προσφέρει μία νέα, ολοκληρωμένη, πολυμεσική υπηρεσία στους επισκέπτες, έλληνες και ξένους, των χώρων πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.
orpheo neo