ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions

Νέα της Εταιρίας

Νέα του Πολιτισμού
[21.9.07]

Η Radiant παρουσιάζει τη νέα γενιά Συσκευών Ξενάγησης



Η Radiant παρουσιάζει μία νέα, πολυμεσική Συσκευή Ξενάγησης, με δυνατότητες αναπαραγωγής ήχου, εικόνας και βίντεο.

Το Orpheo Neo είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια σε μουσεία και άλλους χώρους του πολιτισμού για προσφορά πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού στους επισκέπτες, δοσμένο με έναν απλό και ευκολονόητο τρόπο.

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

• Έγχρωμη οθόνη για:
     o βίντεο,
     o φωτογραφίες,
     o σχεδιαγράμματα
     o χάρτες
• Ήχος υψηλής ποιότητας
• Χειρισμός με πλήκτρα ή οθόνης αφής
• Αυτονομία του χρήστη
• Εργονομικός σχεδιασμός

Το Orpheo Neo διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με έγχρωμη οθόνη και ενσωματωμένο ηχείο, επιτρέποντας στο χρήστη να ακούει μέσω του μεγάφωνου ή μέσω ακουστικών .

To Orpheo Neo μπορεί να αποθηκεύσει μεγάλο όγκο δεδομένων, καθώς η αναβαθμίσιμη μνήμη του επαρκεί για να προβάλλει εικόνες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Ο ήχος μεταδίδεται μέσω του ενσωματωμένου ηχείου ή μέσω ακουστικών. Οι εικόνες και τα βίντεο προβάλλονται σε μία έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας. Οι συσκευές είναι ελαφριές και απλές στο χειρισμό, ενσωματώνοντας τεχνολογία ακμής η οποία δίνει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να διαχειριστούν αποτελεσματικά το χώρο τους και να προβάλλουν οπτικοακουστικό υλικό με νέους, δυναμικούς τρόπους.

Το Orpheo Neo είναι ήδη διαθέσιμο και έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον. Θεωρούμε πως στο άμεσο μέλλον η συσκευή αυτή θα είναι άκρως διαδεδομένη σε μουσεία και άλλους χώρους ως η απόλυτη συσκευή αυτόματης ξενάγησης. 

neo1
neo2