ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions

Νέα της Εταιρίας

Νέα του Πολιτισμού
[14.4.08]

Η Radiant ανέλαβε την ανάπτυξη και επιμέλεια του δημιουργικού για το παλάτι του ΜονακόΤο έργο περιλαμβάνει την ανάπτυξη και επιμέλεια του δημιουργικού που θα χρησιμοποιηθεί για την ξενάγηση στο Παλάτι του Μονακό, καθώς και στο Μουσείο Ενθυμίων του Ναπολέοντα. Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στην ελληνική γλώσσα.
Το Παλάτι του Μονακό ή Πριγκηπικό Παλάτι, όπως είναι γνωστό, κτίστηκε το 1191 ως φρούριο. Από τα τέλη του 13ου αιώνα ήταν η έδρα της οικογένειας Γκριμάλντι, υπό τη μοναρχία της οποίας βρίσκεται ακόμα και σήμερα το πριγκηπάτο.
Στην νότια πτέρυγα του Πριγκηπικού Παλατιού του Μονακό στεγάζεται το Μουσείο Ενθυμίων του Ναπολέοντα, του οποίου η συλλογή περιλαμβάνει πάνω από χίλια αντικείμενα της εποχής του μεγάλου στρατηλάτη. Η συλλογή των αντικειμένων ξεκίνησε το 1919 από τον πρίγκηπα Λουί τον Β’ και συνεχίστηκε από τον πρίγκηπα Ρενιέ τον Γ’, τον πατέρα του τωρινού μονάρχη του Μονακό. Τα αντικείμενα που μπορεί να θαυμάσει ο επισκέπτης του μουσείου περιλαμβάνουν διαφόρων ειδών όπλα και οβίδες κανονιών από το Αούστερλιτς, νομίσματα που κόπηκαν στο Μονακό από το 1640 και έπειτα, καθώς και μία μεγάλη σειρά αρχείων που αφορούν στην αλληλογραφία μεταξύ εξεχουσών προσωπικοτήτων της εποχής.
monaco1
museum