ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions

Νέα της Εταιρίας

Νέα του Πολιτισμού
[22.5.09]

Δύο έργα της Radiant προβάλλονται στην Εκπομπή του ΣΚΑΪ “Γυρίσματα”



Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, που μας ταξιδεύει στην Ελλάδα και μας επιτρέπει να γνωρίσουμε την παράδοση, τον πολιτισμό και την ιστορία διάφορων τόπων, συμπεριέλαβε δύο τοποθεσίες στις οποίες η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει ολοκληρωμένα συστήματα ξενάγησης. Αυτές είναι το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας “Vagonetto” και το ιστορικό κέντρο της πόλης του Ναυπλίου.
Στα αφιερώματα που έκανε η εκπομπή παρουσιάζονται τα συστήματα ξενάγησης της Radiant, ενώ οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους των τοπικών φορέων που βοήθησαν ουσιαστικά στην υλοποίησή τους.

Πιο αναλυτικά, το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας “Vagonetto” είναι ένα καινοτόμο θεματικό πάρκο, στο οποίο ο επισκέπτης γνωρίζει την ιστορία της εξόρυξης του βωξίτη σε ένα πραγματικό μεταλλείο. Το πάρκο παίρνει το όνομά του από ένα βαγονάκι που χρησιμοποιούσαν οι παλιοί μεταλλωρύχοι και το οποίο βρίσκεται ακόμα σε λειτουργία, μεταφέροντας τους επισκέπτες σε μία στοά όπου μπορούν να δουν τις μεθόδους εξόρυξης και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτή γινόταν.

Στο κέντρο του Ναυπλίου έχουν τοποθετηθεί δύο ‘δωμάτια πληροφόρησης’, στις πλατείες Τριών Ναυάρχων και Φιλελλήνων, από όπου δίνονται στους επισκέπτες συσκευές ακουστικής ξενάγησης και χάρτες της πόλης. Η ξενάγηση στο Ναύπλιο περιλαμβάνει όλο το ιστορικό κέντρο, ενώ το δημιουργικό είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα του έργου (www.nafplio-tour.gr), με χάρτες, φωτογραφίες και πανοραμικές απεικονίσεις.

Δείτε τα σχετικά βίντεο στις παρακάτω διευθύνσεις:
Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας “Vagonetto
Ναύπλιο