ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions

Νέα της Εταιρίας

Νέα του Πολιτισμού
[29.10.09]

Δύο πελάτες της Radiant αποτελούν την ελληνική συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Βραβείο Μουσείου της ΧρονιάςΗ Ελλάδα συμμετέχει στον 32ο διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Βραβείου Μουσείου της Χρονιάς (European Museum of the Year Award 2010) με δύο υποψηφιότητες:
• Το Μουσείο του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης
• Το Μουσείο Παραδοσιακής Ζωής και Λαϊκού Πολιτισμού Κρήτης “Λυχνοστάτης”

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει ολοκληρωμένα συστήματα αυτόματης ξενάγησης και στα δύο αυτά μουσεία, γι’αυτό έχουμε ένα λόγο παραπάνω να υποστηρίξουμε ένθερμα την ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό. Αξίζει να αναφερθεί πως τα συστήματα της Radiant έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και στους δύο αυτούς χώρους, αφού χρησιμοποιούνται από χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο. Από την πλευρά μας δεν ξεχωρίζουμε κάποιο από αυτά τα μουσεία και ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα δύο!

Ο διαγωνισμός του Μουσείου της Χρονιάς είναι ετήσιος και διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Μουσείων (European Museum Forum). Η πρώτη θέση στο διαγωνισμό είναι ιδιαίτερα τιμητική, όχι μόνο για το ίδιο το Μουσείο, αλλά και για τη χώρα στην οποία βρίσκεται. Η Ελλάδα έχει πάρει την πρώτη θέση στο διαγωνισμό μόλις μία φορά στο παρελθόν, με το Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης το 2005.