ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions

Νέα της Εταιρίας

Νέα του Πολιτισμού
[22.2.10]

Η Radiant στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB Berlin 2010



Η εταιρεία μας θα παρευρίσκεται στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB Berlin 2010, μία από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις της Ευρώπης στα θέματα του τουρισμού. Η ITB Berlin είναι ένα ετήσιο γεγονός που συγκεντρώνει χιλιάδες εκθέτες και επισκέπτες, από όλο τον κόσμο. Φέτος μόνο θα υπάρχουν πάνω από 7.000 εκθέτες, με περίπτερα που απλώνονται σε 50 αίθουσες. Οι εκθέτες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τουριστικούς συνδέσμους, ξενοδόχους, ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες, εκδότες του χώρου και εταιρείες εκδρομών. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10 ως τις 14 Μαρτίου.

Ένα από τα αξιοσημείωτα της έκθεσης είναι η παρουσία υπηρεσιών Mobile Travel Services, που συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην ITB. Πρόκειται για υπηρεσίες και προγράμματα ξενάγησης μέσω κινητού τηλεφώνου και αποτελούν έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα.

Εκπρόσωπος της Radiant στην ITB θα είναι ο κος Μανώλης Βουβάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας. Η Radiant θα βρίσκεται στην έκθεση καθόλη τη διάρκειά της και θα παρουσιάσει τις λύσεις και τις υπηρεσίες της μαζί με την εταιρεία Ophrys Systemes, στο περίπτερο 114 της αίθουσας 10.2 (Hall 10.2/114).
Στο περίπτερό μας θα βρείτε:
• Συστήματα ακουστικής ξενάγησης (Orpheo Mini)
• Συστήματα πολυμεσικής ξενάγησης (Orpheo Neo), με δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου, εικόνας και βίντεο
• Συστήματα ομαδικής ξενάγησης (Orpheo TG), για γκρουπ με ξεναγό
• Το νέο, πρωτοποριακό σύστημα αποθήκευσης περιηγήσεων σε υπολογιστή, με δυνατότητα μεταφοράς σε συσκευή mp3 (iPod, mp3 player, κτλ)
• Τις νέες δυνατότητες αυτόματης ενεργοποίησης των συσκευών ξενάγησης, μέσω υπέρυθρων (IR), μέσω RFID ή μέσω GPS.

Αν αποφασίσετε να παρευρεθείτε κι εσείς στο μεγάλο αυτό γεγονός, θα χαρούμε να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε προοπτικές συνεργασίας.