ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions

Νέα της Εταιρίας

Νέα του Πολιτισμού
[06.6.10]

Kid's Athletics: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα που κατάφερε να προσφέρει στα παιδιά την εμπειρία ένωσης θεωρίας και πράξης στο Παναθηναϊκό Στάδιο.



Το πρόγραμμα Kid’s Athletics συνδυάστηκε με το άνοιγμα του Παναθηναϊκού Σταδίου στο κοινό και αποτελεί πρόγραμμα για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, το οποίο με τη μορφή παιχνιδιού φέρνει τα παιδιά κοντά σε αγωνίσματα του στίβου, όπως οι δρόμοι ταχύτητας, τα άλματα και οι ρίψεις. Η εφαρμογή του ξεκίνησε στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο και μέχρι σήμερα, συμμετείχαν 2.300 μαθητές. Στόχος είναι να εξαπλωθεί από την επόμενη σχολική περίοδο στα Δημοτικά σχολεία όλης της Αθήνας και στη συνέχεια να συνεχιστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα.Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 21 Μαϊου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, που υλοποίησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, τον ΣΕΓΑΣ και υπό την αιγίδα της ΔΟΕ.


Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από αυτή τους την εμπειρία και θέλησαν να εκφράσουν αυτά τα συναισθήματα στο βιβλίο επισκεπτών.

Αν θέλετε να διαβάσετε τα σχόλιά τους και να ξεφυλλίσετε το βιβλίο πατήστε το παρακάτω link

www.radiant.gr/stadion/kidsbook

Επισκεφθείτε την σελίδα του Παναθηναϊκού Σταδίου στο facebook, γίνετε μέλος και ενημερωθείτε για τα νέα και τις δραστηριότητες του Σταδίου. www.facebook.com/pages/Panathenaic-Stadium