ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions
Νέα της Εταιρίας

Νέα του Πολιτισμού

[04.7.08]

Τα Συνέδρια του Ιουλίου



Το Θέατρο Ελληνικών Χορών "Δόρα Στράτου", το Τμήμα Αθηνών του CID και το Διεθνές Συμβούλιο Χορού CID διοργανώνουν στις 2 με 6 Ιουλίου το 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Έρευνα του Χορού. Το συνέδριο αφορά στην εθνογραφική, κοινωνιολογική, ιστορική, παιδαγωγική και ιατρική έρευνα του χορού, καθώς και τη σχέση του με τη μουσική, τις ενδυμασίες, το θέατρο κ.ά. Το συνέδριο θα διεξαχθεί σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα. 

Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και το University College of the Fraser Valley διοργανώνουν το International Conference on Information Communication Technologies in Education. Το θέμα του συνεδρίου άπτεται στις προκλήσεις και τις νέες κατευθύνσεις που διαγράφουν οι τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο της εκπαίδευσης. Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 10 και 12 Ιουλίου στο Corfu Holiday Palace Hotel στην Κέρκυρα.

Παράλληλα, στα τέλη του μήνα (28-31 Ιουλίου) διοργανώνεται συνέδριο με θέμα “Literatures, Languages and Linguistics” από το Athens Institute for Education and Research. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου σχετίζονται με την κλασική, μεσαιωνική και σύγχρονη λογοτεχνία.