ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions
Νέα της Εταιρίας

Νέα του Πολιτισμού

[09.12.09]

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος θα ανάψει στις 11 Δεκεμβρίου



Με το φωτισμό του δέντρου στην πλατεία Συντάγματος θα ξεκινήσουν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα. Όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και το συγκρότημα De Stijl των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων. Το δέντρο θα είναι φτιαγμένο από 250 φυσικά έλατα, τα οποία θα μεταφυτευθούν στις πυρόπληκτες περιοχές μετά το πέρας των εορτών.

Οι εκδηλώσεις στο Ζάππειο θα διαρκέσουν από τις 18 Δεκεμβρίου ως τις 6 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνουν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ θα στηθεί ξανά το καρουσέλ προς τέρψη μικρών και μεγάλων. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Ο φωταγωγημένος Εθνικός Κήπος θα μεταμορφωθεί σε τόπο εξερεύνησης και μάθησης, αφού ξωτικά και καλλικάτζαροι θα υποδέχονται τους μικρούς επισκέπτες και θα τους καθοδηγούν στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Γης, όπου θα τους δείχνουν γιορτές από όλο τον κόσμο. Ο Κήπος θα είναι ανοικτός καθημερινά, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα γίνει ένα φαντασμαγορικό πάρτι στην πλατεία Κοτζιά, με μουσικές παραστάσεις και πυροτεχνήματα, αλλά και ψηφιακές προβολές πάνω στο Δημαρχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.christmasinathens.gr.