ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions
Orpheo TourPDA Tour

CityTour

Η Ακουστική Ξενάγηση City Tour αποτελεί μία πρωτοποριακή και δυναμική λύση. Με τη χρήση ενός λεπτομερούς χάρτη και φορητών συσκευών ξενάγησης προσφέρεται η δυνατότητα πληροφόρησης σε αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά πάρκα, ακόμα και σε αξιοθέατα στους δρόμους μίας πόλης. Η χρήση του ειδικού χάρτη επιτρέπει μεγαλύτερη αυτονομία, σε μία ευρύτερη περιοχή, σε σχέση με την υπηρεσία Ακουστικής Ξενάγησης (Orpheo), η οποία είναι πιο ενδεδειγμένη για κλειστούς χώρους.

Με το City Tour ο επισκέπτης μιας περιοχής έχει τη δυνατότητα, περπατώντας ή οδηγώντας, να περιηγηθεί σε μία περιοχή αυτόνομα, χωρίς τις χρονικές δεσμεύσεις και τους περιορισμούς μίας ομαδικής ξενάγησης. Τα επιλεγμένα σημεία που είναι αποτυπωμένα στον ειδικό χάρτη, μπορούν να περιλαμβάνουν μνημεία, μουσεία, πλατείες, κτίρια ή δρόμους, σημεία ιστορικού/πολιτιστικού, περιβαλλοντικού αλλά και ευρύτερα τουριστικού ενδιαφέροντος (αγορές, παζάρια,κ.λπ.). Στο χάρτη αυτό, ο οποίος περιλαμβάνεται στην υπηρεσία μας, σημειώνονται με αριθμούς όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής, στα οποία ο επισκέπτης είναι ελεύθερος να περιηγηθεί επιλέγοντας τα σημεία του προσωπικού ενδιαφέροντός του, καθώς και τη διαδρομή που θέλει να ακολουθήσει.

Η ολοκληρωμένη αυτή εφαρμογή αφορά δήμους, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τουριστικές επιχειρήσεις. Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα χρήσης ψηφιακού δίσκου (CD) ως εναλλακτικού μέσου αναπαραγωγής των αφηγήσεων για τα σημεία ενδιαφέροντος. Η λύση αυτή έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς για το Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας και του Δήμου Ναυπλίου.
device_map
users


Ενημερωτικό Υλικό